OK23: Nu starter afstemningen

Få artiklen læst op
Getting your Trinity Audio player ready...
Print Friendly, PDF & Email

OK23 nærmer sig sin afslutning. Forligene er forhandlet på plads. Nu er det medlemmerne, der har ordet: Der skal stemmes om OK resultatet.

Afstemningen begynder søndag den 26. marts. Hvis du arbejder på én af de tre private overenskomster, som dækker Dansk Jernbaneforbunds område: Jernbaneoverenskomsten, Industriens overenskomst eller Letbaneoverenskomsten, så vil du modtage en stemmeseddel i din E-boks.

Stemmematerialet udsendes søndag og mandag. Du kan stemme indtil tirsdag den 11. april kl. 12.00. Resultatet forventes offentliggjort den 12. april 2023.

OFTE STILLEDE SPRØGSMÅL

Jeg har ikke fået en stemmeseddel – hvad gør jeg?

Start med at tjek, om du er ansat på én af de tre overenskomster, som der skal stemmes om: Jernbane-, Industriens- og Letbaneoverenskomsten. Du skal IKKE stemme, hvis du er Tjenestemand eller ansat t i f.eks. Banedanmark eller på en lokalbane.

Hvis du er ansat på én af de tre overenskomster, og ikke har fået stemmematerialet i din e-boks tirsdag morgen, skal du kontakte forbundet.

Jeg er i tvivl om, hvad jeg skal stemme – hvor kan jeg få mere information om forligene?

Du finder forligene på Dansk Jernbaneforbunds hjemmeside.

Der er fortsat to medlemsmøder tilbage om Jernbaneforliget: torsdag den 30/3 kl. 17-19 og fredag den 31/3 kl. 9.30-11.30. Begge møder afholdes i DGI Byen i København. Du kan derudover deltage i mødet om fredag den 31/3 9.30-11.30 via Skype. Se mere info på hjemmesiden.