Meld dig ind i DJF

Meld dig ind i DJF

Er du ansat ved en jernbanevirksomhed i Danmark?

Eller overvejer du en karriere indenfor jernbanen?

Så er et medlemskab af Dansk Jernbaneforbund noget for dig.

Som medlem af forbundet kan optages medlemmer ansat ved offentlige og private jernbane- og transportselskaber.

Udfyld nedenstående formular, så hører du fra os

Du kan også vælge at hente indmeldelsesblankettet i PDF format og aflevere den udfyldte blanket til din tillidsmand.

Medlemsskab (fuldtidsansatte) koster pr. 1/4-2024 558,- om måneden inklusiv konfliktfond.

Dansk Jernbaneforbund indmeldelsesformular

Personlige oplysninger


Adresseoplysninger


Kontaktoplysninger


Arbejdsgiveroplysninger


Bankoplysninger


Ønsket indmeldelsesdato og medlemskab


Bekræftelse


Undertegnede ønsker optagelse som medlem af Dansk Jernbaneforbund. Jeg er indforstået med, at jeg selv skal sørge for udmeldelse af eventuel anden fagforening. Jeg er indforstået med, at kontingent til Dansk Jernbaneforbund opkræves månedsvis bagud, og at opkrævning sker via PBS/Nets. Jeg er ligeledes indforstået med, at Dansk Jernbaneforbund sørger for tilmelding til automatisk opkrævning. Jeg har gjort mig bekendt med betingelserne for optagelse i Dansk Jernbaneforbund som de fremgår af forbundsloven, og er klar over, at jeg selv skal sørge for indmeldelse i A-kasse.

Medlemsfordelssamtykke


Jeg giver samtykke til, at Dansk Jernforbund må videregive mine kontaktoplysninger (navn, adresse, mail og telefonnummer) og oplysningen om mit medlemskab hos Dansk Jernbaneforbund til TJM Forsikring, som Dansk Jernbaneforbund samarbejder med, og at TJM Forsikring må behandle oplysningen om mit medlemskab med henblik på, at TJM Forsikring kan kontakte mig telefonisk eller via e-mail for en uforpligtende gennemgang af mine medlemsfordele hos TJM Forsikring. Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at ringe eller skrive til Dansk Jernbaneforbund på 3613 2500 / dj@djf.dk. På www.djf.dk/om-dansk-jernbaneforbund/ og i privatlivspolitikken på TJM Forsikrings hjemmeside: tjm-forsikring.dk/personoplysninger kan du læse om, hvordan henholdsvis Dansk Jernbaneforbund og TJM Forsikring behandler dine personoplysninger.