OK21: Så er afstemningen i gang

Print Friendly, PDF & Email

Afstemningen om OK21 forligene er i gang. Afstemningen foregår via Internettet. Alle berørte medlemmer har modtaget stemmemateriale i deres e-boks.

HVEM SKAL STEMME
Hvis du er ansat ved lokaltog, Banedanmark eller er tjenestemand hos DSB (også hvis du er udlånt tjenestemand), så skal du stemme om OK21-forliget. Det handler nemlig om dine løn- og arbejdsvilkår.

Du skal IKKE stemme, hvis du f.eks. er overenskomstansat på Jernbaneoverenskomsten eller på industriens overenskomst i DSB, Arriva, Metro eller et fjerde jernbaneselskab. Hvis du er ansat på Letbanen, skal du heller ikke stemme.

HVAD STEMMES DER OM
Hvis du er ansat som tjenestemand i DSB, skal du stemme om OK-forliget på det statslige område. Et flertal i hovedbestyrelsen anbefaler et NEJ

Hvis du er ansat i Banedanmark, skal du stemme om OK-forliget på det statslige område + organisationsaftale indgået mellem DJ og Banedanmark. Et flertal i hovedbestyrelsen anbefaler et NEJ

Hvis du er ansat ved lokaltog, skal du stemme om OK-forliget på det kommunale område + organisationsaftalen mellem DJ og KL. Hovedbestyrelsen anbefaler et JA.

Du finder alle forlig og aftaler på vores OK21 temaside: www.djf.dk/ok21

HVAD SÅ NU?
Du har stemmematerialet i din e-boks. Hvis du er stemmeberettiget, men ikke har modtaget stemmematerialet, skal du kontakte forbundet på djf@djf.dk eller ringe til os.