PlusKort: Dit digitale medlemskort

Print Friendly, PDF & Email


Som medlem hos Dansk Jernbaneforbund har du automatisk adgang til fordelsprogrammet PlusKort. Og der er masser af fordele til dig og din familie.

Tjek fordelsguiden her

PlusKort giver rabat i mere end 1.300 fysiske butikker og webshops på bl.a. tøj, rejser, brændstof til bilen og meget mere, og beregninger viser, at en familie på fire personer kan spare mere end 4.000 kroner årligt – blot ved at bruge PlusKort.
Ved at bruge PlusBeregneren kan du få en ide om, hvor meget du og din familie kan spare.

Prøv PlusBeregneren her

For at komme i gang med at bruge dine rabatter, skal du hente PlusKort app’en til din smartphone. Du finder appen dér, hvor du plejer at hente apps til din telefon.

Med appen på din smartphone, har du altid dit PlusKort ved hånden, overblikket over alle rabataftaler nær dig samt information om nye rabatter og ekstra gode tilbud. Og du kan også finde informationer om noget af alt det, som Dansk Jernbaneforbund tilbyder dig som medlem.

Første gang du benytter appen, skal du logge ind med MitID og oprette en brugerprofil.

Næsten 1 million medlemmer i fagforeninger under Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) har i dag adgang til at benytte sig af PlusKort og de mange fordele, der følger med deres fagforeningsmedlemsskab. Med så stort et fællesskab i ryggen, har PlusKort mulighed for at opnå store fordele og gode rabatter til medlemmerne hos mange spændende samarbejdspartnere.

Spørgsmål om PlusKort kan rettes til Fagbevægelsens Fordelsprogram på telefon 70 10 20 60 eller via mail på info@pluskort.dk. Du kan læse mere på https://pluskort.dk

PlusGuldkort

Når du er medlem hos Dansk Jernbaneforbund kan du også søge om at få et PlusGuldkort – et kombineret medlemskort, rabatkort og internationalt betalingskort.

Kortet kan naturligvis bruges til at få rabat hos alle PlusKort partnere, ligesom det almindelige PlusKort. Når du betaler med dit PlusGuldkort, der hvor der gives PlusKort rabat, får du nogle steder rabatten automatisk, og hver måned er der ekstra Guldkort-rabat hos en eller flere udvalgte PlusKort partnere.

Kortet er også et Mastercard, hvilket betyder at du kan bruge det som betalingskort i Danmark og udlandet. Og handler du på nettet får du gavn af den ekstra sikkerhed, der ligger i kortet. Det koster ikke noget at få kortet, og du skal ikke betale et årligt gebyr for at have kortet.

Læs mere og ansøg om PlusGuldkort her