Et vemodigt farvel og tak for alt

Print Friendly, PDF & Email
Et vemodigt farvel og tak for alt- Sektionsformand Ole Husted Andersen
Sektionsformand Ole Husted Andersen 

Da jeg for to år siden den 23. maj stod på talerstolen ved Sektionsmødet i Fredericia og takkede for valget af mig som sektionsformand, sagde jeg:

”Jeg er ikke sikker på at mit helbred tillader mig at blive i pladsen så længe”.

Nu har skæbnen så desværre indhentet mig.

Siden efteråret 2019 er det beklageligvis gået mere og mere ned ad bakke med mit helbred.

Desværre ved jeg eller lægerne i skrivende sund ikke, hvad det er jeg fejler, men det har efterhånden fuldstændig frataget mig humør, min fysik og energi.

Min tanke var egentlig at tage en periode mere, og at sørge for at min efterfølger kunne blive sat ordentlig ind i forretningerne, så vedkommende kunne være klar til at overtage efter Sektionsmødet i 2021, men sådan skulle det ikke blive.

Meget er hændt i løbet af foråret.

Corona hænger som en mørk trussel over hele samfundet.

Vores statsminister har ved resolut indgriben sikret at hele samfundet er sat på standby, mens faren kunne drive over uden alt for store omkostninger og tab.

Jeg har i ”pausen” benyttet lejligheden til at revurdere min egen situation.

Min konklusion, efter at have gennemtænkt og vurderet både mine tiloversblevne ressourcer og Pensionistsektionens aktuelle behov, blev at jeg må stoppe nu og overlade styret til næstformanden.

Jeg er ikke i tvivl om at hun vil være i stand til at overtage styret frem til det udsatte Sektionsmøde i september. Jeg er heller ikke i tvivl om at hun vil kunne drive foreningen videre, hvis Sektionsmødet vælger hende som ny formand. Hun medgives hermed mine varmeste anbefalinger.

Jeg har været meget glad for bekendtskabet med alle de dejlige kolleger, jeg siden 2014 har truffet i sektionen, og ønsker alt det bedste for medlemmerne og foreningen fremover. Tak for alt og god vind fremover.   

Ole Husted Andersen