OBS. Ny adresse på 1. maj i Odense

Print Friendly, PDF & Email

Vigtigt! 1. maj arrangementet i Kongens Have i Odense flytter til Odin havnepark. Og det har betydning for Dansk jernbaneforbunds – og dermed Pensionistsektionens – deltagelse.

Per Kanstrup fra Dansk Jernbaneforbund skriver således:

Kære alle

Jeg skriver til jer med væsentligt nyt omkring vores 1. maj arrangement.

Skrankepaverne i Odense Kommune har besluttet at renovere Kongens Have efter efterårets og vinterens udendørs arrangementer. Det betyder, at FH Fyn IKKE kan afholde 1. maj i Kongens Have. Det har desværre ikke været muligt at omstøde denne beslutning eller udsætte renoveringen til 2. maj.

Arrangementet afholdes i stedet i den nordlige del af Odense C i noget som hedder Odin Havnepark, hvor et stort antal af de lokale fagforeninger holder til. Det bliver stadig udendørs i telte, dog på asfaltunderlag. Arrangementet, talerne, osv. er det samme (det endelige program er vedhæftet), så på den måde er alt jo godt, men …

Det giver nogle logistiske udfordringer, da der fra Odense Banegård er ca. 2,5 km / 30 min. gang til pladsen. Adressen er Lumbyvej 17, 5000 Odense C.

Hvis det skal lykkes og blive en god oplevelse, skal dem, der kommer udefra gå i samlet flok fra Odense Banegård kl. 11:15. Vi sørger for forfriskninger til turen og går naturligvis bag den røde fane, som lokalgruppen i Odense stiller til rådighed. Det undersøges p.t., om vi kan få det til at passe med, at vi kan følges med andre fagforeninger (3F eller FOA) derud, så vi bliver en del af et større optog.

Hvis der er nogen som synes, det er langt at gå, eller har gangbesvær, så kører der bybusser fra Banegården i minuttal 04 og 25 (og desuden 34 og 45). Dem der vil med bus vil indtil kl. 11:25 få hjælp til at finde hen til den rigtige bus. Der er 500 meter at gå fra busstopstedet og til 1. maj pladsen.

Til dem, der kommer med tog. På baggrund af ovenstående er det helt afgørende, at man er i Odense kl. 10:48 eller 10:50, hvis man kommer fra vest, henholdsvis kl. 11:00 eller 11:07, hvis man kommer fra øst.

Peter Kanstrup
Fællestillidsrepræsentant
Dansk Jernbaneforbund
Områdegruppeformand
Lokomotivpersonalets Områdegruppe DSB